google30ecf8c577a990d2.html
 
Content actueel: La Ming Lounge

In de lounge laat ik allerlei zaken zien die mij opvallen en bezig houden in nieuws en actualiteiten.

Back on track: Heerlijk helder....

De absolute klapper gisteren volgend op de Persco waarin het terras voorzichtig werd vrij gegeven, was toch zeker wel de aanhaker van Heineken met een vervolg op de legendarische skileraar Rudi commercial. Bekijk het origineel en de opvolger hier, net als de making of van dit karakter hieronder. In mijn speurtocht stuitte ik ook op een commercial die even de situatie waarin we de afgelopen tijd zaten weergeeft met een meer global karakter. Persoonlijk erg mooi gemaakt vind ik, met oog voor de mens en hoopgevend op betere tijden.  

Dilemma op dinsdag: Buma of real life

Dat ik geen fan ben van Kruidvat is geen geheim, hoewel ik er bijna wekelijks kom, want tja je moet wat tegenwoordig. Ik vind de formule gewoon waardeloos met die smalle gangen volgepakt met acties, aanbiedingen en voorraad. Zo irritant en bovendien alles behalve jeweetwel proof. Maar met hun nieuwe commercial geven ze toch even een goed voorbeeld.

Hilarisch vind ik het in tegenstelling tot de gezapige burgerlijke serie van AH, waarover ik al eerder mijn ongenoegen en irritaties uitsprak. Wat een gezapig gezever is dat met de werkende mama en haar model gezin, want dat vind de doelgroep blijkbaar fijn. Nee dat doen ze bij Kruidvat ff anders met een gescheiden moeder die na het wegwerken van wat achterstallig onderhoud op de drempel met haar Tinderdate even haar ex en het nageslacht onverwacht voor de kiezen krijgt, want ja papa moest vast nog even voetballen. Je begrijpt die scheiding ook direct. Heel veel ongemakkelijker gaat het echt niet worden. Heerlijk om van te smullen dit.