google30ecf8c577a990d2.html
 

Over ons: "Goed of anders niet"

Hier staat ze dan het DNA van La Ming Marketing: Cornelia Wilhelmina LamingMijn peetoma, een echte Tilburgse textielvrouw, die altijd zei: "We doen het goed of anders niet." Een stelling waar ik me als haar nazaat ook nog steeds  in kan vinden. Want marketing is voor mij geen trucje voor meer omzet dat je eventjes doet. Marketing kan alleen zorgen voor duurzame groei als je het grondig en inhoudelijk professioneel aanpakt.

La Ming brengt je vanuit je persoonlijke drijfveer gerelateerd aan de zuivere klantbehoefte naar een eigentijds verdienmodel wat je doelgroep aanspreekt. Door een structureel onderscheidend, geloofwaardig en meetbaar marketingbeleid, wat in operatie eenvoudig te onderhouden is.

 

Dat is een hele mond vol vakjargon, maar een goed marketingplan vertrekt altijd vanuit jouw drijfveer, dat maakt je uniek. Ik help je deze drijfveer te duiden en een marketingplan te maken met een stevige basis in positionering, steunend op waardevolle proposities en uitgewerkt in inspirerende content in alle facetten van het hedendaagse medialandschap.

Geef je drijfveer slagkracht, dat is de pay off van La Ming Marketing. Maar daarvoor heb je wel power nodig. De motor van La Ming Marketing is Carola van Laerhoven, (Online) Marketing & Communicatie Professional, met een trackrecord van ruim 20 jaar in fact based campagne management en waardevolle, scherpe propositie ontwikkeling. Ik dus. Een gedreven en resultaatgerichte teamplayer, om maar wat jargon te gebruiken. Bovendien gezegend met een scherp analytisch– en meer dan uitstekend communicatief en creatief vermogen. Allesbehalve een "schaap" zoals het logo impliceert. Maar dit refereert eerder aan mijn veelzijdigheid in mijn vakgebied als het schaap met de 5 poten en is tevens een knipoog naar mijn Tilburgse roots als wol -en textielstad. Ik ben een kartrekker die richting bepaalt, keuzes durft te maken en die overbrengt met overtuiging, enthousiasme en een gezellige Brabantse tongval.

Lees hier hoe anderen daar over denken.

Gratis kennismaking?