google30ecf8c577a990d2.html
 
Zoeken
  • Miss La Ming

STOM#3

Bijgewerkt op: mei 21

Tijdelijke betrokkenheid: de ene week staat het hele land op zijn kop en 2 weken later "lijkt" alles opgelost en hoor je er niets meer over: Black lives matter, Klimaatmaatregelen, Boerenprotest. Je hoort het aan, draait je om en hoort er niets meer over, zo bijzonder.

Dat iedereen nu uithaalt naar Famke Louise, hoe dom haar uitspraken ook zijn over Corona. Voor domheid is er nu eenmaal geen operatie helaas. Ze was wel de enige van al die stoere influencers die bij Jinek aan tafel zat om haar punt te maken. Maar dat je dus niemand hoort over de rest van die Instagrammers die met name straalden door afwezigheid, flink hoor, dan sta je echt ergens voor met je witte tanden.


Van dat volk wat standaard op de streep parkeert waardoor het vak ernaast altijd te smal is om fatsoenlijk uit te stappen. Dankjewel voor het meedenken hoor.


Nikkie Plessen, niet chique iemand afbranden, maar dit is zo'n ontzettende Amsterdam Zuid kip, dat ik echt even een uitzondering maak. 1 keer per maand moet dat kunnen toch. Echt buitencategorie dit Trophey wifey, super mommy met haar perfecte kinderen en bla bla chocolade vla gekakel. Je TV gaat er echt spontaan van storen.


Sepia foto's, niks sfeervolle beelden met uitstraling van weleer. Het ziet er vergeeld uit alsof er over gepist is, werkelijk afschuwelijk.


Instagrammers die zo veel filters gebruiken dat je ze amper nog op de foto herkend. Maar wel de mond vol over #bodypositivity, but really pumpkin......


Trekmandjes en vooral hoe mensen die gebruiken: volgepropt bij voorkeur geparkeerd midden in het gangpad. Neem dan een wagentje, de bedenker van deze dingen mogen ze postuum een nekschot geven van mij. Drama!


Dat je zoveel botox en fillers in je gezicht stopt dat je zo'n opgepompt hamsterhoofd krijgt, met van die Bert wenkies, ook nog. Prachtig, geen rimpel aan de horizon, maar je ziet er echt helemaal niets van, huhuh tot over 3 maanden dan maar weer want dan mag de volgende spuit er weer in. Lekker bezig!


Dat je op socials zet dat je opstaat tegen kanker. Is daar iemand voor dan? Gelukkig ken ik ze niet, thank you!

Rug -en konthaar. En de dames maar scheren, althans ik doe dat. Ik vind het fijn, lekker glad, fris en schoon. Dus pas je een beetje aan en doe iedereen een plezier, een beetje kerel ziet er niet uit als de jungle, niet van voor en niet van achter voor de goede orde. #notinmyshack


Mensen die sarcasme niet oppikken. Niets zo dodelijk als een grap die je uit moet leggen. Ga uit mijn aura!


Dat er zogenaamd geen homoseksuelen zijn in het voetbal. Tuurlijk, wie houden we voor de gek hier.

30 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Max