Selecteer een pagina

Marketing Magic Maker:

Branding Stories Feel Good Content

Blog

STOM #5

STOM #5

Op de valreep van dit fijne jaar, de laatste hick ups

Lees meer

DNA

Hier staat ze dan het DNA van La Ming Marketing: Cornelia Wilhelmina Laming. Mijn peetoma, een echte Tilburgse textielvrouw, die altijd zei: “We doen het goed of anders niet.” Een stelling waar ik me als haar nazaat ook nog steeds  in kan vinden. Want marketing is voor mij geen trucje voor meer omzet dat je eventjes doet. Marketing kan alleen zorgen voor duurzame groei als je het grondig en inhoudelijk professioneel aanpakt.

Referenties

Ze is verfrissend recht voor zijn raap en ongelofelijk slim en gedreven. Haar combinatie van theoretische kennis en praktisch inzicht zijn volgens mij uniek. Iemand die niet alleen de koers uitzet, maar het schip bij aankomst ook even aan de wal knoopt.

Brenda Dekkers, 2x woordwaarde, voormalig Creative Director Stopkracht voor SNS Bank

Carola heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de Marketingplannen en acties voor het product Lenen Particulieren binnen Rabobank, waaronder een aangescherpte positionering van het product binnen het totale productassortiment en een uitstekende (online) marketingcampagne. Typerend voor Carola hierin is dat ze fact based een propositie ontwikkelt en een marketingplan opstelt, waarin de belangen van alle betrokken partijen worden gerespecteerd, afgewogen en afgestemd, maar waarbij de klantbehoefte altijd het centrale, heilige vertrekpunt is en blijft.

Lissy Kemena, Marketing Manager Rabobank Nederland

La Ming Marketing van Carola van Laerhoven, een prikkelende naam met een rijmschema. Een naam die blijft hangen, helemaal als je Carola eenmaal hebt ontmoet. Een brokje energie, power en dat gekoppeld aan een aanstekelijk positief en lekker kritisch karakter. Ik ken weinig marketeers die op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau zo gemakkelijk en kundig kunnen schakelen met hun opdrachtgever en daarbij ook de uitvoering in de hoogste versnelling zetten!

Erik Mulder, Projectmanager ICT & Business Development

Contact

T 06-23849342

carola@lamingmarketing.nl

Photography: artists on Unsplash

Copy: Carola van Laerhoven, La Ming Marketing

Redactie: Patricia van Laerhoven, Noot van de redactie

Webdesign: Dennis van der Voort, DVDV Webdesign